04 augustus 2023

Wij wensen je een fantastische zomer!

We hopen dat je volop geniet van de zomer en alle mooie momenten die deze tijd van het jaar met zich meebrengt. We willen je graag een sprankje zomerse inspiratie geven en je laten weten dat jouw droomhuis binnen handbereik is. De zomer is een geweldige tijd voor nieuwe beginnen en verfrissende veranderingen. 

Wij wensen je een fantastische zomer!

De Watergaarde is uitverkocht!

Project De Watergaarde is ondertussen uitverkocht! Kopers van harte gefeliciteerd! De bouw is bijna gereed en de eerste opleveringen vinden na de bouwvak plaats.

De Watergaarde is uitverkocht!

Nieuw aanbod

We zijn volop bezig met de ontwikkelingen van de volgende velden in de Tippe. De eerstvolgende velden die in verkoop gebracht zullen worden zijn de velden V2 en X2.  In veld V2 komen 28 stadswoningen van 2 of 3 woonlagen. In veld X2 komen 42 stadswoningen van 2 of 3 woonlagen. We hopen eind dit jaar in verkoop te kunnen met de eerste huizen. Op de interactieve kaart op de website zijn alle velden te zien die we de komende jaren gaan ontwikkelen en bouwen. We zullen deze kaart regelmatig updaten zodat je op de hoogte blijft van onze planning.

Bekijk de nieuwe kevelkaart
Nieuw aanbod

Hoe wil jij wonen?

Nu we volop bezig zijn met de ontwikkeling van de volgende velden in de Tippe willen we je graag beter leren kennen! Om meer te weten te komen over hoe je wilt wonen en wat je woonvoorkeuren zijn hebben we een nieuwe woonwensenenquête klaargezet. We stellen het zeer op prijs als je een vragenlijst wil invullen. Dit neemt circa 3 minuten van je tijd in beslag. Met jouw hulp kunnen wij onze plannen verder finetunen zodat het waar mogelijk goed aansluit bij jouw wensen. Jouw mening telt!

Ga naar de woonwensenenquete
Hoe wil jij wonen?

Bouwvak

Wij gaan er even tussenuit! Van 5 augustus t/m 27 augustus zijn we gesloten ivm de bouwvak. Uiteraard zijn de makelaars wel aanwezig om je te helpen! Wij wensen iedereen een fantastische zomer en vakantie toe! 

Bouwvak