22 maart 2024

Parkzicht is live! Geef je woningvoorkeuren door

Het woningaanbod van Parkzicht staat live!  Vanaf nu is het mogelijk op de website alle woningen te bekijken.

Parkzicht is live! Geef je woningvoorkeuren door

Geef je favoriete woningen door

Zo kun je per huis zien hoe groot het huis is, hoe groot het perceel is en hoe de plattegrond eruit ziet. Klik de woningen aan om de beelden, plattegronden en de vrij op naam prijs te zien. Wij zijn benieuwd welke huizen jou het meest aanspreken! Via je persoonlijke account kun je aangeven in welke huizen je de meeste interesse hebt. Je kunt je voorkeuren aangeven d.m.v. het geven van hartjes aan jouw favoriete huizen. Heb je je voorkeuren al doorgegeven maar wil je ze toch weer wijzigen? Ook dat kan via je account!

Bekijk het woningaanbod
Geef je favoriete woningen door

Krijg voorrang bij de toewijzing

Kopers (en potentiële kopers) van een woning in Thuis in de Tippe kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van NextHome, de hypotheekpartner van Dura Vermeer.

Vanaf dit moment kun je een oriëntatiegesprek aanvragen bij NextHome. Tijdens dit gesprek (wat uiteraard gratis en vrijblijvend is) krijg je naast uitleg over duurzaamheidshypotheken ook te horen of een hypotheek (als die nodig is) haalbaar is. Ook worden de te verwachten maandlasten besproken. Zo weten jij en wij of een hypotheek haalbaar (kun je een hypotheek verkrijgen voor het benodigde bedrag) en betaalbaar (vind jíj dat er een betaalbare maandlast ontstaat, waarbij ook het leven nog leuk blijft) is.

De oriëntatiegesprekken bij NextHome starten vandaag en eindigen vrijdag 5 april. Zorg dat je op tijd een gesprek aanvraagt. LET OP: het resultaat van de oriëntatiegesprekken weegt mee bij de toewijzing. Je hebt hiermee dus een voordeel bij de toewijzing. Als je graag in Parkzicht wil wonen raden we je dus zeker aan een oriëntatiegesprek in te plannen.

Een oriëntatiegesprek bij NextHome vraag je aan door het intakeformulier in te vullen (zie downloads) en het vervolgens naar info@nexthome.nl te mailen. NextHome nodigt je dan vervolgens uit voor een gesprek.

Start verkoop

Dinsdag 2 april start de verkoop van Parkzicht. Van 17.00 tot 19.00 uur organiseren we een start verkoop evenement bij De Woonfabriek Zwolle. Adres: Assiesstraat 126 Zwolle. Je bent hier van harte welkom! Lees alvast het  aankoopproces zodat je weet welke stappen je moet doorlopen. 

Ga naar het aankoopproces
Start verkoop

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op