12 december 2023

Fijne feestdagen!

Terwijl de feestdagen gezellig dichterbij sluipen en we ons hullen in een warme wintersfeer, hebben we goed nieuws waar je hopelijk blij van wordt. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de verkoopvoorbereidingen van het volgende veld in de Tippe: Parkzicht.

Fijne feestdagen!

Parkzicht

Parkzicht is het nieuwste veld in de Tippe. In Parkzicht komen 42 stadswoningen van 2 en 3 woonlagen. We verwachten dit voorjaar in verkoop te gaan. Houd de website in de gaten voor de precieze planning.

Parkzicht

Goed nieuws!

En er is meer goed nieuws, want vanaf 1 januari 2024 krijg je aanzienlijk meer hypotheekruimte wanneer je een energiezuinige woning koopt. En andersom: hoe lager het label, hoe minder je kunt lenen. Weer een extra reden om te kiezen voor nieuwbouw. Houd onze socials en deze nieuwsbrief in de gaten voor het laatste nieuws.

Goed nieuws!

Wij zijn er voor je!

Het kopen van een nieuwe woning is een spannende gebeurtenis. Er komt veel bij kijken. Logisch dat je veel vragen hebt! Over hoe het kopen van een nieuwbouwwoning werkt en wat jouw mogelijkheden zijn. Lees alvast de veelgestelde vragen op de website of neem contact op met het verkoopteam. Laten we samen het glas heffen op de feestdagen en op alle mooie avonturen die het nieuwe jaar voor ons in petto heeft. Fijne kerstdagen vol gezelligheid en warmte gewenst. Op naar een fantastisch 2024!

Wij zijn er voor je!